Samenwerking Aqraad en Rodenburg

Mooi nieuws voor drie partijen: 
Helder Financiële Diensten uit Emmeloord, Aqraad Verzekeringen en makelaardij en Rodenburg Verzekeringen uit Lemmer gaan samenwerken en bundelen hun krachten. Op deze pagina lees je meer over onze samenwerking.

Samenwerking Helder, Aqraad en Rodenburg
Met trots kunnen wij melden dat Helder Financiële Diensten – RegioBank Emmeloord, Rodenburg Verzekeringen en Aqraad Verzekeringen en makelaardij Lemmer per 1 november 2019 hun krachten hebben gebundeld. Door deze samenvoeging combineren we het beste van 3 mooie bedrijven. Dit maakt dat wij als Helder Financiële Diensten – RegioBank Emmeloord en Lemmer nog meer regionaal betrokken kunnen zijn en voor onze relaties in de NoordOostPolder en Zuid Friesland een vertrouwde partner zijn in de financiële dienstverlening. 

Aqraad Verzekeringen en makelaardij
Al meer dan 20 jaar is Aqraad Verzekeringen en makelaardij, als onafhankelijk adviseur voor financiële oplossingen als verzekeringen, hypotheken en sinds 2017 ook bankzaken, een begrip in Lemmer en omstreken. De medewerkers van Aqraad zijn onafhankelijk, betrouwbaar en voorzien je van deskundig advies, zowel particulier als zakelijk.

Rodenburg Verzekeringen
Rodenburg Verzekeringen uit Lemmer bestaat al 60 jaar. Rodenburg Verzekeringen is, terecht, van mening dat financiën mensenwerk is?Dagelijks voorzien de hoog opgeleide medewerkers particulieren van financieel advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor jou de best passende financiële oplossing is.

Helder Financiële Diensten – RegioBank Lemmer gaat werken vanuit het huidige pand van Aqraad aan de Flevostraat 2A te Lemmer.Heb je vragen over deze samenwerking? Gebruik dan het formulier om contact op te nemen, of bel ons op 0527 – 27 61 80.