Hypotheken

Een huis kopen is een mooi avontuur. Oriënteren op Funda, huizen bezichtigen en dromen. Tegelijkertijd komt er ook veel kijken bij het kopen van een huis. Bijvoorbeeld de hypotheek…

Bij het aangaan van een hypotheek of het wijzigen van een lopende hypotheek wil je professioneel advies van een onafhankelijk adviseur. Helder Financiële Diensten is jouw onafhankelijk adviseur voor hypotheken. Samen inventariseren we alle wensen, risico’s en mogelijkheden. Zo ontdekken we wat er wel en niet mogelijk is en kunnen we adviseren over het best passende product bij jouw persoonlijke situatie.

Gaan we samen verder? Dan regelen wij uiteraard alles voor je!

Gratis woningwaarderapport
Wil jij weten wat jouw woning op dit moment waard is? Vraag dan ons gratis woningwaarderapport aan. Zo ben je snel en betrouwbaar op de hoogte van de waarde van jouw woning.

Up-to-date over hypotheekzaken
Hypotheekzaken willen nog wel eens veranderen. Jouw adviseurs zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen en nemen dit direct mee in jouw situatie.

Heb je interesse in een vrijblijvend advies gesprek? Neem dan contact op!

Second opinion
Heb je een advies of offerte liggen van een andere partij, maar twijfel je? Wij doen graag een second opinion. Regelmatig krijgen klanten na de check een offerte met betere voorwaarden en/of lagere rentetarieven. Dat is helder!