Over Helder

In september 2018 hebben Meester & de Lange verzekeringen en AIN Financiële Diensten –  Zelfstandig adviseur RegioBank Emmeloord hun krachten gebundeld. Helder Financiële Diensten werd geboren: een onafhankelijk financieel advieskantoor in Emmeloord. In november 2019 zijn hier Rodenburg Verzekeringen en Aqraad Verzekeringen en makelaardij, beide uit Lemmer, aan deze samenwerking toegevoegd.

Meester & de Lange verzekeringen
De geschiedenis van Meester & de Lange verzekeringen gaat meer dan 60 jaar terug toen de heer Meester het kantoor startte. Later ontstond, door de overname van De Lange Verzekeringen, de naam Meester & de Lange Verzekeringen. Een bedrijf met stevige wortels in de Noordoostpolder.

AIN Financiële Diensten
Michel de Grauw startte 9 jaar geleden AIN Financiële Diensten. Het bedrijf groeide door tot een toonaangevend financieel advieskantoor. In december 2015 verhuisde AIN naar het centrum van Emmeloord en werd zelfstandig adviseur van RegioBank. Hierdoor kon men vanaf dat moment, naast verzekeringen en de specialisatie in hypotheken, ook voor bankzaken terecht bij AIN.

Helder Financiële Diensten
Met het samenvoegen van deze twee partijen ontstond één nieuwe partij: Helder Financiële Diensten. Met het bundelen van onze krachten kunnen wij nog beter garant staan voor zekerheid, door onze vele specialismen. Wij hebben veel kennis in huis over verzekeringen, hypotheken en bankieren. En daar profiteer jij van: gegarandeerd het beste advies, optimale zekerheid en scherpe premies.

Aqraad Verzekeringen en makelaardij
Al meer dan 20 jaar is Aqraad Verzekeringen en makelaardij, als onafhankelijk adviseur voor financiële oplossingen als verzekeringen, hypotheken en sinds 2017 ook bankzaken, een begrip in Lemmer en omstreken. De medewerkers van Aqraad zijn onafhankelijk, betrouwbaar en voorzien je van deskundig advies, zowel particulier als zakelijk.

Rodenburg Verzekeringen
Rodenburg Verzekeringen uit Lemmer bestaat al 60 jaar. Rodenburg Verzekeringen is, terecht, van mening dat financiën mensenwerk zijn. Dagelijks voorzien de hoog opgeleide medewerkers particulieren van financieel advies. Dat begint bij een gesprek om jouw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor jou de best passende financiële oplossing is.

Zekerheid in de polder
Stiekem zijn wij er heel trots op dat we mogen werken vanuit de prachtige polder. Het mooiste stukje Nederland. Doordat we zo diep geworteld zijn in de polder kunnen we specialistische diensten aanbieden, zoals bijvoorbeeld onze agrarische verzekeringen.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Maak kennis met ons! Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.