Particuliere verzekeringen

Van zorgverzekering tot inboedelverzekering, van autoverzekering tot aansprakelijkheidsverzekering en misschien wel een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Je hebt vast een aantal verzekeringen. Maar heb je wel de juiste verzekeringen? En profiteer je wel van pakketkortingen?

Wat moet je wel en niet verzekeren?
Moet je alles wel willen verzekeren? Sommige verzekeringen zijn verplicht, andere zijn niet verplicht maar wel handig. Wil je jouw verzekeringen weer eens doorlichten? Jouw adviseurs van Helder Financiële Diensten nemen er graag de tijd voor. Jouw persoonlijke situatie is het uitgangspunt. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor jou de best passende oplossing is.

Maximaal profiteren
Een verzekering afsluiten via internet is zo gedaan, maar vaak zijn de kleine lettertjes niet duidelijk of simpelweg niet interessant genoeg om te lezen. Wanneer je bij Helder Financiële Diensten een verzekering afsluit weet je zeker dat je een goede dekking hebt, tegen scherpe tarieven, zonder kleine lettertjes.

Alles overzichtelijk
We zorgen er altijd voor dat we op regelmatige basis alles voor jou op een rij zetten, om te kijken of je verzekeringen nog wel bij je passen. Zelf inzicht in je verzekeringen? Geen probleem! Je kunt eenvoudig inloggen in jouw Digitale Polismap.

Schade?
Gaat er onverhoopt toch iets mis? Dan neemt onze schadeafdeling het over en helpen je bij het afhandelen van de schade. Zo kost je dat geen tijd en geld.